Åben mandag til fredag kl. 7:30-16:00.

Udenfor kontortid kan vi træffes efter aftale.

Salg til private kun efter aftale.

Joel Klerk

Joel er uddannet gartner i 1975, og har i en årrække arbejdet i en træplanteskole med både produktion og træpleje samt på Arboretet i Hørsholm.

Joel grundlagde planteskolen i 1980 og købte i 1985 den nuværende ejendom med tilkøb af naboejendommen i 2000.
Joel har arbejdet med alle funktioner i planteskolen, men arbejder nu mest med strategi, planlægning, salg og markedsføring.

Det er ofte Joel som modtager dit opkald og besvarer dine mails på joel@klerk.dk.


Sofie

Sofie har en fortid som jurist og økonom og har blandt andet arbejdet med udbud i en kommune, men vil også gerne arbejde med noget fysisk – konkret.

Du møder indirekte Sofie eller Mette når du får nyhedsbreve eller tjekker hjemmesiden.

Sofie kommer til at være udfarende med større professionelle kunder – det glæder vi os til.

Sofie svarer også på gartner@klerk.dk eller sofie@klerk.dk.

Frank

Frank har arbejdet her i snart 25 år og kan vist alt hvad der er værd at kunne. Frank er uddannet væksthusgartner og har rødder i landbruget.

Frank har overblikket over produktionen, er god til beskæring og ved hvad kvalitet er. Frank og Mette planlægger ordreekspedition sammen, tager ofte mod ordrer og sørger for god levering.

Det er Frank som er kaptajn på det landbrugsfaglige med gødning, sprøjtning, traktorarbejde og ikke mindst, er det Frank som kører helt lige når vi planter.

Frank og Mette styrer butikken når Joel er ude af huset.

Det er ofte Frank som tager mod dit opkald og måske møder når vi er på messe.Line

Line er gartner, vores tidligere elev, og har boet på en gård med juletræer, som hun beskåret, passet og solgt, så det er klart at Line skulle være gartner. Line er vores suveræne maskinfører og i sæsonen er det Line der leverer træer til vores kunder.

Det vil meget ofte være Line du møder, når vi leverer træer.


Nicklas

Nicklas er nyansat gartner, men var elev her for nogle år siden, så ham kender vi!

Nicklas har erfaring med håndtering af store træer, træplantning, men også det meste planteskolearbejde. Nicklas er en dygtig gartner og en flink fyr.


Lige nu er Magnus og Runa vores meget kompetente elever, som du også kan være heldig at møde her, eller senere i et andet sted i faget.

Vi er ofte vært for praktikanter og af og til kortvarigt hjælp udefra, så du kan sagtens møde nogen, som vi heller ikke kender endnu.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, uanset om du ønsker et tilbud eller har andre spørgsmål.