Generelle betingelser
Joel Klerk Planteskole er en produktionsplanteskole og er derfor ikke indrettet med butik. Du er velkommen til på egen hånd at gå tur i markerne og blive inspireret, og vi hjælper gerne med råd og vejledning, men husk at aftale tid først.

Bestilling
Planter bestilles på hjemmesiden, pr. mail eller telefon. Bemærk at bestillingen først er endelig, når du har modtaget en ordrebekræftelse pr. mail. Eventuelle indsigelser til ordrebekræftelsen skal ske senest 8 dage efter at du har modtaget den. Som udgangspunkt kan ordren ikke afbestilles, når den er igangsat, og vi forbeholder os retten til at opkræve et ekspeditionsgebyr for allerede afholdt håndtering når ordren afbestilles.

Levering
Det er muligt selv at afhente ordren på planteskolens adresse efter aftale.
Vi kan også levere til nærmere aftalt adresse. 3-5 dages leveringstid må påregnes fra tidspunktet, du modtager ordrebekræftelsen.

Vejledende leveringspriser:

Levering København og Nordsjælland: kr. 700,00
Levering Sjælland: kr. 900,00
Levering Fyn: kr. 2.750,00
Levering Jylland: kr. 3.750,00

Priser
Alle priser er netto ekskl. 25 % moms.

Garanti
Garanti for vækst ydes ikke, da klimatiske og andre naturforhold samt pasning kan spille afgørende ind.

Returnering
Planter er forgængelige og tages ikke retur.

Reklamationer
Reklamation skal ske straks når du konstaterer fejlen/manglen ved planten. Reklamationer sendes til gartner@klerk.dk. Fejl og mangler vil i samråd med kunden blive udbedret.

Betaling
Betaling netto kontant ved modtagelse af fakturaen. Fakturanummer skal fremgå af overførslen. Vi tager ikke betalingskort, men Mobile pay, kontanter eller bankoverførsel.

Betalingsoplysninger
Danske Bank
– Reg.nr. 3543 kontonr. 6732917
– Swift Kode: DABADKKK
– IBAN DK7230000006732917
Mobile pay: 568787
Oplys ordrenummer som fremgår af ordrebekræftelsen.