De sidste 2 år har vi sponsoreret planter til Roskilde Tekniske Skole Vilvorde på deres stand for gartneruddannelsen på DM i Skills – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, som blev afholdt d. 18.-20. april 2024. Vi vil altid gerne bidrage til en god sag og vække interesse for faget og branchen hos potentielle gartnerlærlinge, hvilket DM i Skills netop gør ved også at henvende sig til elever i folkeskolen og vise de spændende muligheder som faget byder på.

Gartneruddannelsen præsenterede en imponerende og indbydende stand, hvor lærlingene havde mulighed for at deltage i mange givende samtaler med potentielle fremtidige gartnere i løbet af de tre dage. Vi havde forsynet med nogle Betula pendula, hvor nysgerrige besøgende kunne øve kunsten at binde op til stok og lave flotte lige træer.

Sponsor ved DM i Skills
Tagget på: