vinter02 vinter01

Smukt ser det ud med sne og rimfrost, men hvad laver vi dog i en planteskole om vinteren.

I starten, inden der gik frost i jorden kunne vi ufortøvet fortsætte med opgravning. Senere har vi beskåret det der skulle beskæres. Hundekoldt har det været, men der har også været flotte dage med høj himmel og godt humør.

I januar og februar har vi podet den nye produktion, som nu ligger på køl til det bliver rigtig forår og plantevejr.

Lige nu lægger vi sidste hånd på beskæringen og har brugt noget tid på at implementere ny beskæringspraksis, som vi venter os meget af.

Vi har ikke kunnet grave op til hverken ordrer eller omplantning så vi forudser et meget travlt forår med lange dage. Det ser vi frem til, der er en særlig stemning over forårstravlhed i planteskolen.

Vi glæder os til forår!

Vinteren som gik
Tagget på: