Podcasten “Læremesters Værktøjskasse” var forbi planteskolen i efteråret 2023. Emnet var arbejdsgivers kommunikation med lærlinge og Joel gav sit bud på hvordan man som arbejdsgiver kommunikerer bedst muligt med sine lærlinge.

Lyt til podcasten på Spotify:

Virker det ikke? Klik her for at finde podcasten på kampagnesiden Future Food.

Podcasten er en del af en serie på i alt 24 podcast med forskellige temaer og er udgivet under kampagnen “Future Food”, der kæmper for at flere unge vælger en uddannelse og karriere i fødevarebranchen:

Den danske fødevarebranche går forrest og viser vejen mod et klimaneutralt 2050. Vi er globalt førende i bæredygtighed, men vi har langt fra alle svarene. Derfor er der konstant brug for nye og stærke kræfter til at løfte opgaven og finde løsninger på de mange klimaudfordringer. Derfor er der konstant brug for nye og stærke kræfter til at løfte opgaven og finde løsninger på de mange klimaudfordringer.

Om kampagnen, https://futurefood.nu/om-kampagnen

Bag kampagnen står en række aktører, bl.a. GLS-A, 3F, Tænketanken Frej og Landbrug & Fødevarer.

Læs mere om kampagnen her: Hvad er Future Food?.

Podcasten “Læremesters Værktøjskasse” har været på besøg.
Tagget på: