udstilling fra tidligere år

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi inviterer hermed til plantefagmesse 2018!

Årets helt store tema bliver syrener! Vi vil vise et udsnit af vores toppodede højstammede syrener, solitære syrener i et bredt sortiment og vores NYHED, pottedyrkede syrener i superflot kvalitet og i bredt sortiment.

Vi har mange store flotte træer, store flotte buske og stambuske. Dem lader vi stå hjemme i planteskolen. Lad os lave en aftale, kom på besøg og se vores træer og mærk dem du vil ha’. Plantefagmessen er ”Startskuddet” for efteråret hvor vi ser frem til at kunne levere syrener fra 1. september og træer med klump fra ca 1. oktober

Det kommer til at ske på Holkebjergvej 74, 5250 Odense SV

Onsdag den 15. august fra kl. 9 til 17
Torsdag den 16. august fra kl. 9 til 15

 

Med venlig hilsen Joel Klerk

Plantefagmesse 2018